#
Het Plan, Schrames

Jouw droomkeuken wordt precies zoals je je had voorgesteld!

27 October 2016

Je nieuwe huis wordt natuurlijk pas echt jouw droomhuis, met die geweldige keuken die helemaal aan jouw wensen voldoet. De voorpret begint al in de showroom. Daar staat een complete keukenopstelling voor je klaar, speciaal voor jouw woning in Schrames.

De keukens in Schrames worden standaard geleverd door Nuva Keukens, de marktleider in Zuid-Nederland. Stef Franken heeft al heel wat enthousiaste Schrames-kopers over de vloer gehad. Ook als je je huis nog niet hebt gekocht, maar je nog aan het oriënteren bent, ben je van harte welkom in de showroom in de vestiging Someren-Eind, zegt hij. Want: "Voordat je een huis koopt, wil je natuurlijk wel weten of dat ook haalbaar is met de keuken die je daarbij in gedachte hebt!"

Projectvoordeel

Die kans dat die droomkeuken binnen bereik is, is groter dan veel mensen denken, zegt Stef. "Omdat Nuva Keukens de standaardleverancier is voor dit project, profiteer je als toekomstige Schrames-bewoner van projectvoordeel. Vanaf € 6800 heb je al een complete luxe keuken. Strak glanzend, greeploos, met granieten blad en Siemens-apparatuur. Afhankelijk van je budget kun je alles natuurlijk helemaal zelf kiezen en uitbreiden. Samen met mijn collega's help ik je graag bij het maken van je keuzes en het samenstellen van jouw ideale keuken binnen jouw budget."

Feestmaal

"En ook daarna blijven we ervoor zorgen dat jouw keuken precies zo wordt opgeleverd als je je had voorgesteld. We informeren de aannemer over eventuele aanpassingen in het installatiewerk zodat alles op de juiste plek zit. En tijdens de bouw staan onze bouwcontroleurs in direct contact met de uitvoerder en projectleider. Zij zorgen dat de keuken op het juiste moment wordt besteld en checken voor de installatie van de keuken de maatvoering en het leidingwerk. Als de woning wordt opgeleverd, is jouw keuken dus helemaal kookklaar. Kun je meteen een feestmaal bereiden in je nieuwe huis!"