De Woningen in Schrames

10 WONINGEN

Type BELLEFLEUR

De woningen type Bellefleur zijn de laatste woningen van het plan Schrames. Deze woningen zijn nog volop in ontwikkeling maar wij kunnen u alvast verklappen dat de woningen deels uit tweekappers en deels uit vrijstaande woningen zullen bestaan. De woningen worden gasloos opgeleverd en daarvoor in de plaats wordt een energiezuinige warmtepomp geïnstalleerd. Ben er dus op tijd bij want dit is echt uw allerlaatste kans op een nieuwbouwwoning in Schrames!

Type Bellefleur
Type Boskoop-Oost

6 RUIME VRIJSTAANDE WONINGEN

Type Boskoop-OOST

De 6 ruime vrijstaande woningen type Boskoop-Oost zijn in de verkoop. Zo kun je ook kunt wonen aan de groene rand van Helden. Zoals bekend is wonen in Schrames kiezen voor jouw eigen manier van leven.

4+4 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN

Type BoNGERD-OOST

Deze mooie levensloopbestendige woningen type Bongerd-Oost zijn nu in verkoop. Met zowel de slaapkamer als de badkamer op de begane grond en diverse energiezuinige maatregelen, zijn dit zeer gewilde woningen. Ben er dus op tijd bij!

Type Bongerd-Oost
Type Rabouw

8 TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN EN 1 VRIJSTAANDE WONING

Type Rabouw

De 9 nieuwe woningen type Rabouw zijn in de verkoop. Zo kun je ook kunt wonen aan de groene rand van Helden. Zoals bekend is wonen in Schrames kiezen voor jouw eigen manier van leven.

4 Unieke Vrijstaande woningen

Type Boskoop

Kies voor ruimte om je heen, met een vrijstaande woning in traditionele stijl. Een huis dat al net zo bijzonder is als zijn bewoners, want elke woning is uniek. Zowel in de details van het gevelontwerp als door de mogelijkheden om de indeling aan te passen.

Type Boskoop
Type Bongerd

8 TWEEKAPPERS & 1 VRIJSTAANDE WONING

TYPE Bongerd

Halfvrijstaand wonen, helemaal in je eigen stijl. Elke woning is uniek en kan bovendien verder aan jouw wensen worden aangepast. Dankzij het PlusWonen-concept is jouw woning uiterst duurzaam, met lage energiekosten en een korte bouwtijd.

6 Tweekappers

TYPE Bongerd-Zuid

Halfvrijstaande woningen met vele extra's zoals een extra brede garage en een diepe tuin. De architectuur past perfect in de landelijke omgeving maar is toch eigentijds. Bovendien duurzaam gebouwd volgens PlusWonen, dus met een hele lage energierekening.

Type Bongerd-Zuid
Type Reinette

10+6 Geschakelde Patio's

TYPE Reinette

Strak, modern en buitengewoon comfortabel. Deze woningen geven je alle vrijheid. Niet alleen met een vrije achterom en een eigen parkeerplaats. Maar vooral om te kiezen voor de indeling die past bij jouw levensstijl. Of je nu levensloopbestendig wil wonen, of een gezin hebt met kinderen.

6 Tweekappers

TYPE Bongerd-Noord

Woningen met karakter, die qua bouwstijl doen denken aan de jaren '30. Geef jezelf de ruimte, met drie etages royaal woongenot en standaard een eigen garage. En bovendien met volop mogelijkheden om te kiezen voor je eigen indeling of uitbreiding van de leefruimte.

Type Bongerd-Noord